luni, 27 octombrie 2008

Mentine-te in forma indiferent de curele de slabire


Pe parcursul anului, si mai ales in miezul anotimpurilor, ne dorim sa variem exercitiile pe care le practicam. Mai ales ca nu putem intotdeauna sa ne mentinem in forma in acelasi fel vara ca iarna. In acelasi timp, adesea este posibil sa facem aceleasi exercitii si afara, si intr-o incapere, in sezoane diferite.
Cure de slabire
Banda de alergat
avantaje
-Pe suprafata plana a unei benzi de alergat, corpul nostru poate face fata mai usor socurilor decat pe solul variabil din exterior. E mai putin riscant sa iti scrantesti o glezna pe o banda decat pe o alee denivelata.
-Poti sa exersezi in timp ce asculti muzica. Desigur, poti face asta si in timpul joggingului slabire herbalife dar exista riscuri pentru siguranta ta. Atata timp cat ai urechile acoperite, nu poti auzi cine sau ce se apropie de tine.
Dezavantaje
-Banda Herbalife este o varianta de lux, pentru ca te costa mult, fie ca iti iei un abonament la sala, fie ca iti cumperi propriul tau aparat. O banda buna de alergat este destul de scumpa. Asa ca este important sa te gandesti bine inainte de a o cumpara, iar daca ai cumparat-o deja, sa o folosesti.
-Dupa o anumita perioada, s-ar putea sa te plictisesti sa alergi continuu pe loc, in acelasi ambient. Pentru ca este foarte voluminoasa, nu poti aseza banda oriunde. Asa ca, inainte sa o cumperi, asigura-te ca detii spatiul necesar amplasarii ei.
Joggingul
Avantaje
-Nu esti obligata sa ramai intre patru pereti. Ai ocazia sa imbini utilul cu placutul, admirand sau descoperind peisajele din imprejurimi.
-Daca pleci in calatorie sau in concediu, nu te opreste nimic sa iti respecti programul de antrenament de slabire.
-Costul practicarii acestei activitati nu este foarte ridicat. Ai nevoie de o pereche de pantofi de sport buni, un maiou si un sort in care te simti confortabil.
Dezavantaje
-Duritatea asfaltului are un impact negativ asupra articulatiilor tale. Suprafetele dure sunt mai indicate pentru mers decat pentru alergat. Daca vrei sa alergi, cauta un gazon sau un teren neasfaltat, dar ai grija ca acesta sa nu fie neregulat.
-Exista riscul sa te ranesti, fiind expusa la multe obstacole: teren alunecos, pantofi neadecvati, masini, necunoscuti etc.
-Vremea de afara si temperatura te impiedica uneori sa alergi afara. O ploaie mocaneasca si frigul te indeamna mai curand sa stai in casa decat sa iti ingrijesti silueta.
HERBALIFE BUCURESTI

Niciun comentariu: